-
トロレバー刺し
450円(税込)
Soft-Boiled Chicken Liver with Salty Onion Sauce
香葱拌鸡肝
-
枝豆
380円(税込)
Boiled & Salted Soybean Pods
毛豆
-
あん肝ぽん酢
450円(税込)
Monkfish Liver with Citrus-Flavored Soy Sauce
香橙醋黄鮟鱇肝
-
鶏皮ぽん酢
380円(税込)
Boiled Chicken Skin Dressed with Citrus-Flavored Soy Sauce
香橙醋鸡皮
-
揚げ銀杏
380円(税込)
Deep-Fried Ginkgo
炸银杏
-
つまみちくわ
290円(税込)
Tube-Shaped Fish Paste Cake Stuffed with Cheese & Cucumber
竹轮卷(包起司和黄瓜)
-
韓国海苔チーズ
380円(税込)
Korean Seasoned Seaweed with Cheese
韩国海苔起司
-
セロリの浅漬け
350円(税込)
Lightly Pickled Celery
腌芹菜
-
きゅうり一本漬け
350円(税込)
Whole Pickled Cucumber
整根腌黄瓜